Soitinkokeilu

on aina avoin reitti aloittaa musiikkiharrastus Lahden konservatoriossa. Oppilas voi valita kaikista instrumenteistämme kiinnostavimman  ja useimmiten harrastus voi jatkua saman opettajan ohjauksessa kokeilujakson päättyessä.

Soitinkokeilulahja sisältää neljä soitto- tai laulutuntia.

Lisäinfoa soitinkokeilusta löydät soitto- ja laulutunnit -sivulta.

Soitinkokeilulahjan hinta on 105 €

Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Mikäli soitinkokeilija jatkaa opintoja konservatorion varsinaisena oppilaana vielä samana lukukautena kun soitinkokeilu päättyy, hyvitetään oppilaan ensimmäisestä lukukausimaksusta kokeilun hinta, 100 €.

Soitin lainaksi konservatoriolta

Soitinkokeilun hintaan sisältyy useimmiten myös lainasoitin. Konservatoriolla onkin kattava soitinvuokraamo. Vain pianot, lyömäsoittimet, bändisoittimet ja harppu eivät kuulu sen tarjontaan. Soitinkokeilija saa tarvitessaan käyttöönsä opettajansa valitseman soittimen soitinkokeilun ajaksi ilman eri veloitusta. Uusille puhallinsoittajille on nyt myös tarjolla erityisetu: jos harrastus alkaa kevätlukukaudella 2021 ja jatkuu kokeilun jälkeen varsinaisena oppilaana, he saavat soittimen lainaan veloituksetta 12 kk ajaksi! Ilmaisen kauden päättyessä ja harrastuksen jatkuessa soittimen hallinta voi edelleen jatkua edullisen soitinvuokraamomme kautta.

Kenelle soitinkokeilu olisi mieluinen lahja?

Jos tiedät vastauksen, lähetä meille alla oleva lomake ja pukinkonttiin ehtii mukava yllätys! 14.12. mennessä maksetut lahjakortit ehdimme  toimittaa sinulle varmasti jouluksi . Jos haluat ostaa lahjan useammalle henkilölle, tee tilaus jokaisen lahjansaajan osalta erikseen.

Lahjakorttiosto soitinkokeiluun

 • Tilaan lahjakortin soitinkokeiluun

  Lahjakortin hinta on 105 €. Hintaan sisältyy neljä 30 minuutin oppituntia valitussa soittimessa ja toimitusmaksu (5 €).
 • Tilaajan nimi- ja yhteystiedot
 • Lahjakortin saajan tiedot
 • Osapuolten tehtävät

  Lahjakortin tilaaja maksaa sähköpostiin toimitettavan laskun Lahden konservatoriolle. Tilaaja toimittaa itse lahjakortin sen saajalle. Lahjan saaja ilmoittautuu soitinkokeiluun itse tai huoltajansa toimesta nettilomakkeella sivustomme kautta. Lahden konservatorio toimittaa tilaajalle lahjakortin hänen valitsemallaan tavalla suorituksen saatuaan. Konservatorio on yhteydessä ilmoittautuneeseen kokeilijaan oppitunneista sopimiseksi.
 • Lahjakortin ostoon, toimitukseen ja voimassaoloon liittyvät ehdot:

  Lahjakortti on voimassa 30.11.2021 asti. Saat sähköpostiisi laskun tilauksesta välittömästi lähetettyäsi lomakkeen. Tarkista roskaposti- tai muut järjestelmäsi mahdollistamat kansiot, mikäli laskua ei kuulu. Lahjakorttiostos on peruutettavissa etämyyntiä koskevan lainsäädännön mukaisesti 14 pv maksusta. Tämän ajan sisällä tilaaja voi perua ostoksen, jolloin palautamme maksun ja mitätöimme lahjakortin. Mikäli jo aloitettu soitinkokeilu keskeytyy asiakkaasta johtuvasta syystä, maksua ei hyvitetä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle.