Lahden konservatorion oopperastudio esittää Grimmin satuklassikkoon pohjautuvan oopperan  Hannu ja Kerttu – Unta, harhaa vai jotakin muuta?

Oopperastudion esityksen ovat käsikirjoittaneet laulunopiskelijat yhdessä opettajiensa kanssa. Teos käsittelee sisarussuhdetta, erilaisten päihdyttävien aineiden houkutuksia, vanhempien suhdetta lapsiin sekä hyvän ja pahan rajapintoja.

Esiintyjät ovat konservatoriomme ammatillisen koulutuksen klassisen linjan opiskelijoita.Myös flyygelin äärellä vuorottelee ammatillisia opiskelijoitamme pianisti Marjaana Merikannon kanssa.

Teos lauletaan saksaksi ja tarinaa kuljettavat suomenkielisest puherepliikit.

Säveltäjä: Engelbert Humperdinck (ensiesitys 1983, Weimar, Saksa)
Alkuperäinen libretto: Adelheid Wette
Ohjaus: Mari Karjalainen
Musiikin harjoittaminen: Mari Karjalainen ja Marjaana Merikanto

Kohdeyleisö: koululaiset (6-luokkaisista ylöspäin), lukiolaiset, opiskelijat, nuoret aikuiset ja perheet.

Toivomme erityisesti, että esitys löytää yleisöä Lahden ja lähikuntien koulujen oppilaista ja opiskelijoista, sekä päihdevalistusta ja -huoltoa ja mielenterveyttä tukevien paikallistoimijoiden kautta.  Kouluista myös kuraattorit ja koulupsykologit voivat osallistua kokemuksen purkuun yleisön kanssa omissa oppilaitoksissaan.

Vapaa pääsy

Sijainti

Felix Krohn -sali

Hannu ja Kerttu - Unta, harhaa vai jotakin muuta? Paikkavaraus ryhmänäytöksiin

Oppilaitosten opettajat ja eri toimijoiden ryhmänohjaajat voivat tällä lomakkeella varata paikkoja oopperan päivänäytöksiin. Alustavasti lomake on käytettävissä 23.2.2024 asti. Voimassaoloa voidaan lyhentää tai jatkaa varaustilanteen mukaan.
  • esim. luokkatunnus tai harrasteryhmän nimi
  • Saat varaukseen liittyvät ohjeet ja vahvistuksen tähän osoitteeseen.
  • Konsertit pidetään Felix Krohn -salissa. Arvioitu kesto 60 - 90 min.
  • Mikäli toivomaasi näytökseen ei olisi enää paikkoja vapaana, voimmeko tarjota teille toista esityspäivää?
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että Lahden konservatorio säilyttää antamiani henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin ja selosteella mainituin tavoin.
  • Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksestasi vastaanottamisesta heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Paikat täytetään tilausjärjestyksessä. Vahvistuksen onnistuneesta varauksesta saat erillisessä viestissä myöhemmin. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansiosi! * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvia tapahtumasta