Olemme iloksemme saaneet takaisin käyttöömme konservatorion kellarikerrokset, joita on laajalti peruskorjattu sisäilmasyistä koko lukuvuoden ajan. Perusteellisen suunnittelun, huolellisen rakentamisen ja tarkan laadunvalvonnan ansiosta meillä on nyt turvallinen oppimisympäristö näissä kerroksissa.

Remontissa kiinteistön omistaja kuunteli herkällä korvalla myös tilojen toiminnallisuuteen liittyviä toiveitamme ja olemme nyt tehdyillä tilaratkaisuilla saaneetkin tärkeitä uusia toimintoja hallinnassamme olevien neliöiden sisään:

  1. Musiikkikirjastosta on eriytetty lasiseinäratkaisulla salitila. Kun konsertit jälleen ovat mahdollisia, toivotamme yleisön viihtymään pienimuotoisissa konserteissa uudessa Librettosalissamme. Salia käytetään mm. myös yhtyeiden harjoitustilana.
  2. Librettosalin viereen olemme parhaillaan sisustamassa kokoustilaa, Stemmakabinettia. Tila vapautui IT-opetukselta, joka siirtyi toiseen luokkaan.
  3. Opettajahuone Maestron viereen on tehty uusi opetusluokka.
  4. Varastotiloja on myös saatu lisää yhdistämällä komerotyyppisiä varastoja kahdeksi suuremmaksi tilaksi.
  5. Vaskipesula on uudistunut ja muuttanut lähelle tuubakellaria.

Remontin kakkosvaihe alkaa pienimuotoisesti jo kevättalvella, tehostuen kesälomamme alkaessa. Remontti jatkuu vielä syyslukukauden ajan ja sen arvioidaan valmistuvan kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kakkosvaiheessa korjaustöitä tehdään kaikissa käytössämme olevissa maanpäällisissä kerroksissa.

Katso koko tiedote