Opiskelijoiden matineoita järjestetään suljettuina tilaisuuksina 5.5. alkaen

TOIMINTAMALLIMME  

Maskit
Vetoamme, että oppilaat (12 vuotta täyttäneet), opiskelijat, koko henkilökunta ja vierailijat käyttävät maskeja konservatorion kaikissa tiloissa.

Harrastustoiminta

  • Soitto- ja laulutunnit
    Yksilöopetuksena annettavat soitto- ja laulutunnit jatkuvat pääosin lähiopetuksena. Niiden osalta lähi- ja etäopetus voivat myös vaihdella oppilaan / oppilaan huoltajan ja opettajan keskenään sopimalla tavalla.
    Läsnä henkilökohtaisilla tunneilla saavat olla vain opettaja ja oppilas tai opiskelija sekä mahdollisesti säestäjä.
  • Musiikin perusteet
    Opetus toteutetaan etänä kevätlukukauden loppuun asti.

Ammatillinen koulutus
Instrumenttiopetus toteututetaan pääasiassa lähiopetuksena. Soitto- ja laulutunneilla opiskelija ja opettaja voivat myös keskinäisellä sopimuksellaan toimia hybridimallilla, etä- ja lähiopetusta vuorotellen. Ammatillisen koulutuksen teoria-aineet ja luento-opetus toimivat etänä. Järjestelyistä opettajat tiedottavat omia ryhmiään itse.

Opiskelijaruokailu on jälleen toiminnassa Hulda-ravintolassamme.

Opiskelijoiden matineat jatkuvat tauon jälkeen 5.5. Konserteihin osallistuvat vain esiintyjät opettajineen turvatoimet huomioiden.

Orkesterit
Alle 12-vuotiaiden orkesteritoiminta siirtyy lähiopetukseen. Tämä koskee siis Kiiltomato-orkesteria ja Tähtijouset-orkesteria. Kaikki muu orkesteri- ja yhtyetoiminta on keskeytyksissä edelleen.

Bändit ja yhtyeet
Bändien ja yhtyeiden toiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Laulun avain –kuoro
Kuoron toiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Musiikkileikkikoulu:

Kaikki ryhmät toimivat lähiopetuksessa. Muskariopettajat pitävät kuitenkin edelleen etämuskaria niille, jotka eivät vielä pääse tai voi tulla lähiopetukseen.

Konservatorion julkiset konsertit ovat tauolla toistaiseksi.

Näyttökonsertit
Näyttökonsertit ja muut näyttötilaisuudet voi pitää suljettuina tilaisuuksina tai videoituina, ilman yleisöä. Mahdollisiin poikkeuksiin tästä on aina oltava rehtorin lupa.

Päätökset ovat voimassa toistaiseksi. Teemme päivityksiä aina tilanteen muuttuessa.