Kiiltomato-, juniori – ja nuorisopuhallinorkesterilaisille pidetään leiri Parinpellon kurssikeskuksessa tammikuussa. Orkesterilaiset,  opettajat ja mahdollisesti mukaan lähtevät huoltajat ilmoittautuvat leirille oheisella lomakkeella viimeistään 14.12.2022.

Ilmoittautuminen puhallinorkesterileirille Parinpeltoon

Leiri pidetään Parinpellon kurssikeskuksessa 21.-22.1.2023. Soittajat ilmoitetaan leirille huoltajan toimesta. Myös leirin henkilöstö ja leirille osallistuvat huoltajat ilmoittautuvat tällä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 14.12.2022. Leirin hinta on orkesterilaiselta 60 € ja huoltajalta 70 €. Leirimaksusta ei myönnetä alennuksia, vaikka leiriläinen ei yöpyisikään leirillä. Leirin hintaan ei kuulu liinavaatteet, jotka jokainen yöpyjä tuo itse.
  • * huoltajan sähköpostiosoite tai ilmoittautuvan henkilöstöjäsenen sähköpostiosoite.
  • Orkesterilaisen ilmoittaneen huoltajan tietoja

  • Lahden konservatorio ei ole vakuuttanut leiriläisiä tai heidän yksityisomaisuuttaan vaan leiriläisten huoltajien tulee huolehtia kaikesta vakuutusturvasta itse. Henkilöstöllä on voimassa työsuhteen mukainen vakuutusturva.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että Lahden konservatorio säilyttää antamiani henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin ja selosteella mainituin tavoin.
  • Leiriohjelman perheille toimittavat orkesterinjohtajat. Saat sähköpostiisi laskun ja vahvistuksen ilmoittautumisesta heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansiosi! * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.