Ilmoittautuminen jousileirille Siikaniemeen

Leiri pidetään Siikaniemen kurssikeskuksessa 13. - 14.1.2024. Tähtijousien ja Fioccon soittajat ilmoitetaan leirille huoltajan toimesta. Myös leirin henkilöstö ja leirille osallistuvat huoltajat ilmoittautuvat tällä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 10.12.2023. Leirin hinta on kaikilta 65 €. Leirimaksusta ei myönnetä alennuksia, vaikka leiriläinen ei yöpyisikään leirillä. Leirin hintaan ei kuulu liinavaatteet, jotka jokainen yöpyjä tuo itse.
  • * huoltajan sähköpostiosoite tai ilmoittautuvan henkilöstöjäsenen sähköpostiosoite.
  • Leiriläisille on varattu käyttöön saunatilat uima-altaineen lauantai-iltana. Huoltaja voi antaa osallistumisluvan lapselle, joka on uimataitoinen tai pelkän saunomisluvan lapselle, joka ei osaa uida. Valitse sopiva vaihtoehto alta.
  • Orkesterilaisen ilmoittaneen huoltajan tietoja

  • Lahden konservatorio ei ole vakuuttanut leiriläisiä tai heidän yksityisomaisuuttaan vaan leiriläisten huoltajien tulee huolehtia kaikesta vakuutusturvasta itse. Henkilöstöllä on voimassa työsuhteen mukainen vakuutusturva.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että Lahden konservatorio säilyttää antamiani henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin ja selosteella mainituin tavoin.
  • Leiriohjelman perheille toimittavat orkesterinjohtajat. Saat sähköpostiisi laskun ja vahvistuksen ilmoittautumisesta heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansiosi! * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.