Harjukoski Erika

Erika Harjukoski aloitti musiikinopiskelun Jyväskylän konservatoriossa soittimenaan viulu ja myöhemmin Päijät-Hämeen  konservatoriossa (nyk. Lahden konservatorio) soittimena alttoviulu. Pääaine vaihtui lauluun kuusitoistavuotiaana ja hän valmistui laulunopettajaksi 1995. Laulunopettajan jatkotutkinto ja A-kurssi valmistui vuonna 1999 erinomaisin arvosanoin Ritva Auvisen johdolla. Vuonna 2004 hän valmistui musiikkipedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulusta.

Opetustyön Erika Harjukoski aloitti​ silloisessa Päijät-Hämeen konservatoriossa jo opiskeluaikanaan vuonna 1993. Hän on opettanut laulua ja ohjannut opetusharjoitteluja  Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitoksella vuosina 2001-2013. Harjukoski on opettanut myös Heinolan musiikkiopistossa (klassinen ja pop-jazz laulu) vuodesta 2005 alkaen.  Lisäksi hän on johtanut kuoroja ja antanut äänenmuodostusopetusta kuoroille ja lauluryhmille sekä opettanut laulua myös useissa muissa lähiseudun oppilaitoksissa.

Opetustyön lisäksi Harjukoski on laulanut useiden kirkkomusiikkiteosten solistina, pitänyt Lied -konsertteja ja laulanut solistitehtävissä sekä kuorossa ooppera -ja musikaaliproduktioissa.

Harjukoski Erika