Makkonen Marja

Marja Makkonen aloitti vapaa säestyksen ja pianonsoiton opettajana Lahden konservatoriossa syksyllä 2023. Marjasta hienoa opettamisessa on päästä työskentelemään erilaisten oppilaiden ja musiikkityylien parissa.

Hän on valmistunut säestäjäksi Joensuun konservatoriosta ja pianopedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on suorittanut pianon A-kurssitutkinnon Lahden konservatorion ammatillisissa lisäopinnoissa. Hän on myös valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, pääaineenaan musiikkitiede.

Marja nauttii sekä klassisen- että rytmimusiikin soittamisesta ja keikkailee mm. laulaja-pianistina. Hänellä on myös paljon esiintymiskokomusta   kamarimuusikkona sekä laulajien säestäjänä.

Aiemmin Marja on toiminut pianonsoiton opettajana ja säestäjänä Lahden musiikkiopistossa ja Lahden Musiikkimaassa. Kesällä 2023 hän toimi pianonsoiton opettajana Iitin musiikkikurssilla.

Marja on opiskellut mm. Raija Kerpon ja Peter Lönnqvistin oppilaana. Lisäksi hän on osallistunut Eero Heinosen ja Olli Mustosen mestarikursseille.

Marja opiskelee tällä hetkellä töiden ohessa pop-jazzmuusikoksi Lahden konservatoriossa. Hänen opettajanaan toimii Mikael Jakobsson.

Marja Makkonen