Pohjoisaho Seppo

Seppo Pohjoisaho on saavuttanut musiikin maisterin oppimäärän ja suorittanut trumpetinsoiton A-kurssin Sibelius-Akatemiassa erinomaisin arvosanoin Jouko Harjanteen ja Simo Rantasen opeissa. Hän on myös valmistunut musiikkipedagogiksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta Tampereelta, missä hänen pedagogiikkaopettajanaan toimi Juha Untala ja trumpettiopetusta antoi Aki Välimäki. Pääinstrumentin solistiset erikoistumisopinnot Lahden ammattikorkeakoulussa hän on suorittanut parhain mahdollisin arvosanoin opettajanaan Touko Lundell.

Seppo työskenteli Puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa ensin trumpetin äänenjohtajana ja sittemmin konserttimestarina vuosina 2007-2018. Hänellä on erittäin monipuolinen kokemus orkesterisoittajan työstä, solistina toimimisesta, sekä soittamisesta mitä erilaisemmissa musiikkikokoonpanoissa.

Hän on Fulbright MCPD -stipendiaatti kaudelta 2016-2017 ja hänet nimitettiin Vuoden sotilasmuusikoksi 2018. Lahden konservatorion trumpetinsoiton lehtorina hän on toiminut syksystä 2017 lähtien.

Pohjoisaho Seppo