Salmi Teemu

Teemu Salmi(MuM) on porilaislähtöinen pasunisti/matalien vaskisoittimien taitaja, musiikkipedagogi, kapellimestari, digikouluttaja, säveltäjä ja sovittaja, jonka tie on kulkenut Palmgren-konservatorion, Lahden varusmiessoittokunnan, Lahden konservatorion ja – Ammattikorkeakoulun sekä Sibelius-Akatemian kautta musiikin moniottelijaksi.

Teemu on ollut mukana erilaisissa klassisen-, viihde- ja big band-musiikin kokoonpanoissa ympäri Suomea. Hänellä on vankka tausta myös studiomuusikkona sekä sovittajana ja säveltäjänä erilaisille kokoonpanoille.

Matalien vaskien (pasuuna, baritonitorvi, tuuba) opettajakokemusta hänellä on lähes 20:stä eri musiikkioppilaitoksesta ympäri Suomea. Hän toimii aktiivisesti soittaen periodiluonteisesti erilaisissa orkestereissa, kouluttaen musiikkioppilaitoksissa digiasioista ja on myös Lieksan vaskiviikon yhtyekurssin johtaja. Teemulla on Lahden konservatorion matalien vaskien lehtoraatin lisäksi töitä tuntiopettajana Tampereella konservatoriolla ja ammattikorkeakoulussa.

Teemu Salmi