Puhdista venttiilit, viritä soittimesi kielet, vedä syvään henkeä – harjoittele.

Näyttely esittelee valokuvataiteilija Joshua Cockroftin uusimman projektin. Cockroft on viettänyt viimeiset kymmenen kuukautta kuvaten Lahden konservatorion oppilaita ja opiston arkea. Projektin ytimessä on halu tallentaa kuviin tämän arvostetun suomalaisen musiikkikasvatusinstituution henki ja yhteisö.

Näyttely esittelee suurimman osan Cockroftin tähän mennessä konservatoriossa  ottamista valokuvista ja tekee näkyväksi hänen käyttämänsä perinteiset valokuvausmenetelmät: kuvat on otettu laakafilmikameralla ja vedostettu pimiössä. Samoin kuin soittimen opiskelu myös valokuvaus on jatkuvaa harjoittelua, joka vaatii lukemattomia toistoja, pieniä muutoksia ja jatkuvaa prosessin hienosäätöä, jotta yleisön näkemä lopputulos on korkeinta laatua.

Clean the valves, tune the strings of your instrument, take a deep breath – rehearse.

This exhibition presents a new project by the photographic artist Joshua Cockroft. Cockroft has spent the past ten months photographing the students and daily life of Lahti Conservatory, aiming to capture the atmosphere and people of this distinguished and merited institution of Finnish musical education.

AVOINNA:
4.6. klo 18 avajaiset
5.–23.6.2024: ti-pe  12:00–18:00 ; la- su 12:00–16:00, suljettu 21.–22.6.

OSOITE:
Galleria Uusi Kipinä
Kymintie 1, 15140, Lahti

www.joshuacockroft.com
www.galleriauusikipina.fi