Tälle leirille voivat ilmoittautua konservatoriomme puhallinorkesterilaiset, opettajat ja valvojat.

Ilmoittautuminen puhallinorkesterileirille Parinpeltoon

Leiri pidetään Parinpellon kurssikeskuksessa 10. - 11.2.2024. Soittajat ilmoitetaan leirille huoltajan toimesta. Myös leirin opettajat ja valvojiksi tulevat huoltajat ilmoittautuvat tällä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 25.1.2024. Leirin hinta on 70 €. Leirimaksusta ei myönnetä alennuksia, vaikka leiriläinen ei yöpyisikään leirillä. Leirin hintaan ei kuulu liinavaatteet, jotka jokainen yöpyjä tuo itse.
  • * huoltajan sähköpostiosoite tai ilmoittautuvan henkilöstöjäsenen sähköpostiosoite.
  • Orkesterilaisen ilmoittaneen huoltajan tietoja

  • Lahden konservatorio ei ole vakuuttanut leiriläisiä tai heidän yksityisomaisuuttaan vaan leiriläisten huoltajien tulee huolehtia kaikesta vakuutusturvasta itse. Henkilöstöllä on voimassa työsuhteen mukainen vakuutusturva.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että Lahden konservatorio säilyttää antamiani henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin ja selosteella mainituin tavoin.
  • Leiriohjelman perheille toimittavat orkesterinjohtajat. Saat sähköpostiisi laskun ja vahvistuksen ilmoittautumisesta heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansiosi! * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.